در ره منزل ليلي كه خطر هاست در آن //شرط اول قدم ان است كه مجنون باشي

صفحات

آبان ۰۳، ۱۳۸۷

حضار ۳۲ تن از دراویش به دادگاه

منابع نزدیک به دراویش نعمت‌اللهی گنابادی اعلام کرده‌اند که ۳۲ تن از دراویش این سلسله به دادگاه احضار شده‌اند.
احضار ۲۸ تن از این دراویش که در شهرستان چرمهین سکونت دارند، از سوی دادگاه بخش باغ بهادران در استان اصفهان صورت گرفته است.
چهارتن دیگر از آنها کسانی هستند که دوشنبه هفته جاری از سوی معاونت اطلاعات کلانتری مرکزی کرج احضار شده‌اند.احضار این افراد به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای کرج صورت گرفته است.هویت این چهارتن به این شرح اعلام شده است: «مریم علیجانی، آرش خدابخشی، مرتضی سپندار و سید سلمان میرسلیمی.»
وب‌سایت مجذوبان نور که ارگان رسمی دراویش سلسله نعمت‌اللهی گنابادی است، امروز چهارشنبه با تائید این گزارش‌ها، اتهام این افراد را «نامعلوم» ذکر کرده است.این وب‌سایت همچنین هویت ۱۶ تن از دراویش که به دادگاه احضار شده‌اند را منتشر کرده است.
احضار این افراد در حالی صورت می‌گیرد که در خرداد ماه امسال شورای عالی امنیت‌ملی ایران به مدیران رسانه‌ها دستور داده تا در خصوص سلسله نعمت‌اللهی گنابادی گزارشی منتشر نکنند.این دستورالعمل برای کلیه رسانه‌های چاپی و الکترونیکی صادر شده و مدیران مسئول موظف به رعایت آن هستند.
شورای عالی امنیت‌ملی که بالاترین نهاد تصمیم‌گیر در حوزه امنیتی ایران است، به‌طور معمول و در زمان‌های ویژه دستورالعمل‌هایی که در آنها اطلاع‌رسانی در مورد برخی مسائل ممنوع اعلام می‌شود، به مدیران رسانه‌ها ابلاغ می‌کند.تخلف از این دستورالعمل‌ها، پیامد‌های قانونی بدنبال دارد.
دروایش سلسه نعمت‌اللهی چند سالی است که از سوی ماموران امنیتی جمهوری اسلامی مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند.در مهر ماه سال ۱۳۸۵ نیز قطب دراویش نعمت‌الهی گنابادی یعنی نورعلی تابنده گنابادی که اصالتاً نیز اهل این شهر است، از سوی فرمانداری گناباد در ایام ماه رمضان مجبور به ترک این شهر شد.
وی در زمره نیروهای ملی‌- مذهبی به شمار می‌رود و دارای تحصیلات حقوقی در سطح دکتراست.مریدان وی او را «مجذوب علیشاه» می‌خوانند.این بزرگ سلسله‌ دراویش نعمت‌اللهی گنابادی در تهران سکونت دارد، اما بنابر برنامه‌ای سالیانه، ماه رمضان را در «بیدخت» در نزدیکی گناباد می‌گذراند.
مأموران جمهوری اسلامی همچنین سال گذشته در بیستم آبان‌ماه، با یورش به حسینیه محل تجمع آنان در شهر بروجرد آن را تخریب کردند.آن زمان برخی رسانه‌ها در ایران گزارش کردند که تخریب این حسینیه در پی درگیری میان دراویش و جمعی از مردم صورت گرفته، اما سخنگوی دراویش گنابادی، هرگونه اقدام تهاجمی از سوی دراویش را تکذیب کرد.
در حمله به حسینیه دراویش گنابادی ده‌ها نفر زخمی و ۱۸۰ نفر بازداشت و به مقامات قضائی معرفی شدند.در بهمن ماه سال ۱۳۸۴ نیز حسینیه دراویش گنابادی در شهر قم هدف حمله قرارگرفت و تخریب شد و عده‌ای از دراویش بازداشت و محاکمه شدند.
منبع رادیو زمانه

هیچ نظری موجود نیست: